Archive
Share

Swagbucks

nga Tom Writer

Swagbucks është një platformë Get Paid To themeluar në 2008 nga Josef Gorowitz dhe Scott Dudelson, dhe me qendër në El Segundo, Kaliforni. Ajo u ofron njerëzve kaq shumë mundësi për të fituar shpërblime në internet dhe i paguan përdoruesit për kryerjen e detyrave të ndryshme në internet, si përfundimi i sondazheve, pazar, instalimi i aplikacioneve në pajisjen tuaj celular, Luaj lojra, shikuar videot, […]

>